FFCB Stories

500 miles and more...

Een select groepje binnen FFCB heeft vele keren Europa doorkruist, hongerig als de leden zijn voor uitdagende extreme ride-outs. Stuk voor stuk nachtelijke avonturen op de Harley Davidson met enkel het roadbook, de duisternis en de vrienden als reisgenoten. Wat allemaal is voorgevallen tijdens die rondritten, houden de betrokkenen liever geheim. Hoewel: wie in Hill60 goed luistert hoort af en toe mysterieuze anekdotes over foute wegen, indommelende co-pilots en verrassende ontmoetingen.

(To Be Continued)

Ardeens Avontuur

Wanneer je een "straat" aanklikt op de kaart van City Navigator, en bij de aangeklikte weg staat geen straatnaam, dan is de kans groot dat dit een onverharde weg is. Of erger... (Pol Claeys)

Lees verder

Er was eens ...

Er was eens een motorclubje dat in 1990 startte als een vriendengroep en dertig jaar later uitgroeide tot een HOG-chapter met meer dan tweehonderdtwintig leden.

Lees verder

Zilveren Serge

Het jaar is 1996. Op het prikbord in Kortrijkse VHTI hangt een kleine announce. "Gezocht: mecanicien met interesse in motorfietsen". De rest is geschiedenis. (Brecht van Strfwrk)

Lees verder

Ellende met logies

Motormuis en ikzelf reizen graag en veel met de motor. Alleen het vinden van een geschikte slaapplaats loopt niet altijd van een leien dakje. Dat was ook zo in de zomer van 2020. (Rik Wintein)

Lees verder