FFCB-lidmaatschap


Voor meer informatie: info@hog-flanders-fields.be.

Leden vinden de gegevens voor het betalen van het lidgeld op de "Members FFCB"-facebookpagina.Verlenging HOG-lidmaatschap


Wens je in januari je lidmaatschap voor Flanders Fields Chapter Belgium te vernieuwen? Dan moet je weten dat dit enkel kan wanneer je HOG lidmaatschap in orde is.

Zonder dit HOG lidmaatschap kan je geen FFCB-lid zijn.


Hoe maak je dit HOG lidmaatschap in orde? Dit kan op verschillende manieren!


1) Je kan dit online doen via http://www.hog.com en daar je lidmaatschap verlengen door je creditcard gegevens (VISA of Mastercard) in te geven (€75 = pilot; €40 = associate).


2) Je kan je lidmaatschap verlengen via overschrijving (Iedereen heeft bij de vervaldag hiervan een brief ontvangen van de HOG).

Je kan €75 (pilot) of €40 (associate) overschrijven op:

Begunstigde : BBVA

Adres : Plaza Cataluna, 5 PL.2a, 08002, Barcelona, Spain

IBAN : ES88 0182 0999 81 0201522999

BIC : BBVAESMM.

Als mededeling schrijf je: HOG-nummer en naam + voornaam. Voorbeeld:"BE1234567 Cornelissen Mark".


Als iets niet duidelijk is, of indien je problemen hebt met bovenstaande mogelijkheden, kan je altijd mailen naar editor@hog-flanders-fields.be.

Disclaimer

Ⓒ Alle Rechten Voorbehouden. Het kopiëren, het gebruik en de verspreiding van onderhavige foto's, video's en afbeeldingen is verboden, behoudens de uitdrukkelijk en schriftelijke toestemming van de oorspronkelijke rechtenhouders.
Door het plaatsen van foto's en video's op de facebook-pagina van Flanders Fields Chapter Belgium (FFCB), geeft de rechtenhouder ontegensprekelijk en ondubbelzinnig de toestemming aan FFCB om deze te plaatsen en te gebruiken op de website http://www.hog-flanders-fields.be, zonder daarbij afstand te doen van zijn oorspronkelijke rechten en eigenaarschap.